طراحی گرافیکی

سازان سایت با سابقه 7 سال طراحی گرافیکی در خدمت شماست

طراحی گرافیکی به ارتباط تصویری با هدف رساندن پیام های خاص به مخاطب اطلاق می شود.کلمه گراف به معنای گره است در حالی که کلمه گرافیک به معنای (تصویری، ترسیمی، چاپی) است . این اصطلاح همچنین به “هنر گرافیک” (یا گرافیک کامپیوتری) اشاره دارد و متخصص آن را «گرافیست» می‌گویند و کسی است که تصاویر، فونت‌ها، رنگ‌ها و شکل‌ها را به نحوی مناسب و منسجم به کار می‌گیرد، مانند تصویرسازی، کاریکاتور و برخی تصاویر باکیفیت دیگر. شما می توانید طرح های گرافیکی را در مجلات، وب سایت ها، محصولات، کالاها و تبلیغات مختلف مشاهده کنید. وقتی یک طراحی گرافیکی را می بینیم، ایده و هدف آن را درک میکنم.
فرآیند طراحی گرافیکی یک فرآیند متوالی و منسجم است، زیرا طراح با ایجاد اطلاعات کلی شروع می‌کند و با جزئیات خاص به پایان می‌رسد، به عنوان مثال: با طراحی یک دایره که ممکن است به یک خورشید یا ماه تبدیل شود و غیره شروع می‌شود. طراح گرافیک همچنین از چندین برنامه مانند فتوشاپ و برنامه های دیگر برای کنترل و دستکاری تصاویر، رنگ ها و فونت ها استفاده می کند تا طرحی متمایز ارائه دهد.

طراحی گرافیکی چیست؟

طراحی گرافیکی به عنوان هنر بیان ایده ها و انتقال پیام به مردم در قالب طرح هایی متشکل از گرافیک و متون و تطبیق پذیری آن شناخته می شود زیرا به شرکت ها کمک می کند محصولات خود را در معرض دید مصرف کننده قرار دهند و آنها را به صورت تبلیغاتی بصری به بازار عرضه کنند. و همچنین به ارائه اطلاعات پیچیده در زمینه گرافیک کمک می کند، رشته های طراحی گرافیک به عنوان ابزار بیان هنری در تمام اشکال آن توسعه یافته و مورد استفاده قرار گرفته است.

مهم ترین ویژگی های طراح های گرافیکی شرکت سازان سایت

خدمات طراحی گرافیکی سازان سایت

ما مجموعه ای منحصر به فرد و متمایز از خدمات طراحی گرافیکی را به شما پیشنهاد می کنیم که سرعت کمپین بازاریابی شما را تسریع می بخشد تا بازدهی هر چه سریعتر از آن حاصل شود. از جمله برجسته ترین خدمات طراحی گرافیکی شرکت سازان سایت شامل موارد زیر می باشند که ما برای شما بیان کرده ایم.

چرا سازان سایت را برای خدمات طراحی گرافیک انتخاب کنیم؟

ما در سازان سایت در نحوه ارائه محصول شما به جهان متخصص هستیم. طراحان گرافیکی ما به دلیل تجربه ای که از برخورد با صدها مشتری در کل ایران به دست آورده اند، تجربه زیادی در نحوه دستیابی به اهداف دارند. طراحی گرافیکی به این اصل بستگی دارد که چگونه کسب و کار شما را درک می کنیم و چه چیزی آن را از رقبا متمایز می کند. اجازه دهید از طریق خدمات طراحی گرافیکی خود در کل ایران کسب و کار شما را در اختیار بگیریم.

عناصر طراحی گرافیکی

طراحی گرافیکی شامل گروهی از عناصر مختلف است که نمی توان از آنها چشم پوشی کرد.

طراحی لوگو

صاحبان شرکت ها و فروشگاه های آنلاین باید با طراحی لوگویی که نشان دهنده هویت تجاری فروشگاه و خدمات و محصولات موجود در آن است مخاطب را با برند آشنا کنند.اهمیت طراحی لوگو در ایجاد حالت اعتماد بین مخاطب هدف و برند است. یکی از مهمترین خدماتی که سازان سایت انجام میدهد طراحی لوگو می باشد.

طراحی کارت شخصی

با طراحی کارت های شخصی، صاحب برند می تواند تاثیر قوی در ذهن مشتری بگذارد و شرکت طراحی گرافیکی سازان سایت هزاران قالب طراحی برای کارت های شخصی در راستای هویت تجاری ارائه می دهد.

طراحی بروشورهای تبلیغاتی

طراحی بروشورهای تبلیغاتی نشان دهنده یک کتابخانه عظیم است که شامل قالب های بسیاری در زمینه های مختلف می باشد. جزئیات اضافه شده و قالب ها بر اساس نیاز سفارشی می شوند. بروشورهای تبلیغاتی با استفاده از ابزارهای ویژه توسط طراحان حرفه ای شرکت سازان سایت طراحی می شوند.

طراحی تراکت

طراحی بروشور یکی از مهمترین ابزارهای بازاریابی است که محصول یا خدمات ارائه شده در فروشگاه آنلاین را بیان می کند و فلایر یک سند کاغذی است که برای تبلیغ یک سرویس، یک رویداد خاص، پیشنهادات و تخفیف های ارائه شده استفاده می شود. طراحی تراکت نیز بنی دیگر از مهم ترین خدمات شرکت سازان سایت می باشد.

طراحی پاکت نامه

شرکت طراحی گرافیکی سازان سایت به مشتریان خود در طراحی پاکت نامه برای استفاده تجاری مطابق با ماهیت فعالیت تجاری، برند و طرح های فروشگاه اینترنتی شرکت یا نهاد کمک می کند.

طراحی بنر

طراحی بنر به انتقال پیام برند کمک می کند که به جذب بیشترین مشتری کمک می کند درسازان سایت بنرهایی طراحی می شوند که قابل چاپ و دانلود هستند و امکان ایجاد تغییرات در آنها وجود دارد.

زمینه های طراحی گرافیکی

طراحی گرافیکی به گروهی از زمینه های موجود می پردازد که می توان به عنوان یک شغل مهم و تاثیرگذار در این تخصص به آنها پیوست، زیرا دنیای گرافیک با بسیاری از صنایع بزرگ از جمله تولید تلویزیون، طراحی وب، تبلیغات، ویرایش ویدئو و تبلیغات مرتبط است. مهم ترین زمینه های طراحی گرافیک به شرح زیر است:
طراح فتوشاپ
او فردی است که توانایی برتر در استفاده از فتوشاپ را دارد تا بتواند تنظیماتی را در تصاویر مختلف انجام دهد تا ظاهر مورد نیاز را به دست آورند که کمک زیادی به رساندن پیام از طراح به اسلاید تصویر می کند.
طراح گرافیک
او فردی است که در زمینه طراحی گرافیک با استفاده از برنامه های تخصصی فراوان با تصاویر، نمادها، رنگ ها و کلیه امور مربوط به گرافیک و لوگو سروکار دارد و این زمینه علاوه بر این نیاز به حضور حس خلاقانه طراح دارد.
طراح قالب
او کسی است که به تمرکز و دقت در انتخاب آنچه مناسب برای تصویر، رنگ‌های آن، مرکز، موقعیت و نوع فونت است اهمیت می‌دهد.
طراح کتاب و انتشارات
او فردی است که در انتشارات مختلف برای طراحی کتاب و نشریات کار می کند.
طراح فلش
این طراح با استفاده از برنامه های مرتبط با فلش تصاویر را طراحی می کند. طراح فلش می تواند از طریق اینترنت برای وب سایت های مختلف به طراحی گرافیک بپردازد. طراح فلش نیاز به مهارت بالایی در کار جلوه های بصری دارد.

طراحی ابتدایی

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است چاپگرها

مراحل طراحی گرافیک

ایده پردازی

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است چاپگرها

پیاده سازی

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است چاپگرها

طراحی ابتدایی

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است چاپگرها

تاریخچه طراحی گرافیکی

طراحی گرافیکی به طور کلی یک اثر هنری بدیع است که هدف آن انتقال یک ایده برای مشاهده با ترکیب چندین عنصر مانند تصاویر، نوشته ها، اشکال، رنگ ها، فضا، بافت، سایه، نور و عناصر دیگر با در نظر گرفتن اصول طراحی مانند تعادل، تضاد، وحدت، تناسب و موارد دیگر است.
طراحی گرافیکی به عنوان یک رشته تاریخ نسبتاً جدیدی دارد. فعالیت‌های مشابه طراحی گرافیکی در طول تاریخ بشر از غارهای Lascus، ستون تراژان در رم، تا نسخه‌های خطی تذهیب‌شده قرون وسطایی، تا لامپ‌های Ginza گسترش یافته است. در اواخر قرن نوزدهم در اروپا، جنبشی پدید آمد که به جدایی طراحی گرافیکی از هنرهای زیبا، به ویژه در انگلستان کمک کرد. در همان زمان، نام پیت موندریان به عنوان پدر طراحی گرافیکی شناخته شد، زیرا به او اعتبار استفاده از گرید (سیستم گرید) داده می شود که امروزه در تبلیغات، چاپ و طراحی روی صفحه نمایش استفاده می شود. در سال 1849، طراحی گرافیکی به مسیر آموزشی در بریتانیا معرفی شد، به لطف هنری کول، که با مجله طراحی و ساخت و سازمان خود در جلب توجه دولت بریتانیا به اهمیت طراحی گرافیک کمک کرد.
انتشارات Kilmuscote که توسط ویلیام موریس تأسیس شد، کتاب‌های بسیاری را در زمینه طراحی گرافیک تولید کرد که دارای ویژگی تاریخی بودند که نشان دهنده وضعیت مبتذل مادی طراحی گرافیکی در طول قرن نوزدهم بود. نسخه‌های موریس که حداکثر هدفشان ثروتمندان بود. به جدایی بین طراحی و سایر آثار هنری کمک کرد. همچنین به توسعه هنر مدرن به طور مستقیم و طراحی در اوایل قرن بیستم به طور غیر مستقیم کمک کرد.

پروژه های طراحی گرافیکی

با سایت خوب بهتر دیده شو بیشتر بفروش

برای دریافت خدمات گرافیک فرم زیر را پر کنید